Bolul colorat de toamnă cu dovleac
Dovleacul este leguma perfectă pentru toamnă. De aceea, am creat pentru tine un bol delicios! Desigur, poți varia ingredientele după preferință. Noi am combinat dovleacul cu spanac sănătos, năut bogat în proteine și varză roșie delicioasă. Lasă-te inspirat de rețeta noastră!
Ingrediente: 200 de grame de dovleac 100 g de varză roșie 100 g de spanac 100 de grame de năut brânză feta Un dressing la alegere
Preparare: Taie dovleacul în felii subțiri cu ajutorul răzătoarei de legume V5 și ungii-l cu puțin ulei, apoi coace-l în cuptor timp de 10-15 minute. Apoi scurge și clătește năutul. Încinge o tigaie cu puțin ulei și rumenește năutul până devine aurie. Acum taie varza roșie în cele mai subțiri felii și pune-o deoparte.
Curăță spanacul și așează-l în bol. Distribuie năutul și varza roșie deasupra. Adaugă apoi feliile de dovleac copt și presară brânza feta deasupra. Refined cu un dressing la alegere și savurează!