Caserole de înaltă calitate potrivite pentru toate tipurile de aragaz
Fie că este vorba de un delicios friptură de duminică, un tocăniță suculentă, un stufat consistent sau doar pentru aburirea legumelor, utilizările unei casserole sunt foarte diverse.
Prajirea și apoi gătirea alimentelor vă permite să obțineți maximum de aromă din ele. Datorită temperaturii ridicate la început, aroma cărnii, a peștelui sau a legumelor este păstrată, iar prin tocare în lichide precum supă sau sos, mâncarea devine fragedă și suculentă.
Caserolele noastre pot fi utilizate pe toate tipurile de aragaz și în cuptor. Prin urmare, ele pot fi utilizate foarte flexibil în bucătărie. Acest lucru economisește utilizarea și depozitarea mai multor oale individuale. Sunt foarte rezistente, datorită capacului bine închis al cazanului, căldura și aroma rămân în oală. În plus, capacul din sticlă permite verificarea ușoară a stării de gătire. Gătitul eficient este posibil datorită distribuției ideale a căldurii.