Dreptul de retragere

Interrupere

Ai dreptul să anulezi acest contract fără a da un motiv specific în termen de 14 zile. Perioada de retragere este de 14 zile de la primirea achiziției la adresa specificată de cumpărător sau la o terță parte specificată de cumpărător, care nu este transportatorul. Pentru a-ți exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informezi în scris și să returnezi bunurile la adresa următoare:

IBD International Brand Discount Ltd. – Börner Bulgaria

Orasul Bozhurishte,

Sofia

Republika district

712 Sofiiski okolovrasten pat

Sales Toro EOOD

Pentru a respecta termenul de retragere, este suficient să trimiți corespondența de exercitare a acestui drept înainte de expirarea termenului.

Efectele anulării/retragerea

Când anulezi acest contract, vom rambursa produsele în termen de 14 zile, începând cu ziua în care primim înapoi produsele. Pentru rambursare se va folosi aceeași metodă de plată selectată în tranzacția originală, cu excepția cazului în care am convenit în mod explicit cu tine. Putem reține rambursarea până când primim bunurile returnate sau până când primim confirmarea că acestea sunt în drum spre noi, în funcție de care vine mai întâi.

Trebuie să returnezi bunurile imediat și în orice caz în termen de 14 zile de la notificarea noastră cu privire la retragerea din acest contract. Costurile returnării bunurilor sunt suportate de către client.

Mai multe informații pot fi găsite aici: https://borner-germany.ro/dreptul-de-retragere/

Dacă ai înregistrat o comandă și te-ai răzgândit între timp, o poți anula direct din contul tău de client, în secțiunea „Comenzile mele”. Este important să știi că poți anula comanda până când factura și avizul de transport sunt create. După acel moment, o poți anula atunci când curierul te contactează pentru livrare. Valoarea produselor va fi rambursată în câteva zile în contul bancar/cardul de pe care ai efectuat plata, în cazul în care a fost efectuată online.