Returnare

Este foarte important pentru noi să fii mulțumit de achiziția ta. Cu toate acestea, dacă nu ești niciodată mulțumit de un produs, poți returna comanda la noi gratuit în termen de 14 zile. Poți găsi mai multe informații despre anulare.

Returnarea produselor oferite de borner.bg poate fi realizată în câțiva pași:

Completează acest formular de returnare și asigură-te că produsul pe care dorești să-l returnezi îndeplinește condițiile de returnare menționate mai jos.

După ce cererea ta de returnare este aprobată, îți vom trimite un curier pentru a ridica produsul.

Taxa de transport este în sarcina clientului.

La completarea formularului de returnare, alege una dintre opțiunile de rambursare a sumei plătite.

În cazul plății în avans online, rambursarea va fi efectuată către același mod de plată/card bancar pe care l-ai folosit pentru tranzacția originală.

În cazul plăților în numerar, suma va fi rambursată în contul bancar specificat de tine.

Ce condiții trebuie să îndeplinească produsul?

Condițiile generale de returnare a produselor care se aplică tuturor categoriilor

Produsele oferite de borner.bg pot fi returnate în termen de 14 zile de la data primirii expedierii, indiferent dacă ești o persoană fizică sau o persoană juridică. Pentru ca formularul să fie valabil, trebuie completat în termen de 14 zile de la data livrării produsului.

Formular de returnare a produsului

Toate produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate. Nu vor fi acceptate produsele care au fost reparate de o persoană neautorizată sau care sunt deteriorate, cele cu ambalajul deteriorat sau incomplet, cu urme de utilizare, cu zgârieturi sau urme de impact. De asemenea, nu vor fi acceptate produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile cu care au fost livrate.

Trebuie să returnezi produsele în ambalajul original, însoțite de etichete intacte și de toate documentele cu care produsul a fost livrat.