Informații

Informații

Cele mai înalte standarde în design, inginerie și calitate

Warum BörnerDe 60 de ani, Borner proiectează și produce instrumente de bucătărie de înaltă calitate, care fac prepararea legumelor și fructelor rapidă, sigură și sănătoasă. Indiferent dacă este vorba de curățarea, feliatul sau tăierea legumelor proaspete, răzuirea fructelor sau a condimentelor, sau stoarcerea sucurilor proaspete, toate uneltele de mână Borner pentru bucătărie corespund reputației de calitate superioară și valoare a produselor „fabricate în Germania”.

Răzătoarele, curățătoarele, răzuitoarele și storcătoarele Borner sunt accesorii durabile și inovatoare pentru bucătărie, concepute să reziste în timp. Lamele din oțel inoxidabil ale răzătoarelor V-slicers brevetate sunt șlefuite la un nivel de ascuțime chirurgicală; cu utilizarea corectă, aceste lame rămân extrem de ascuțite timp de ani de zile. Ușurința și siguranța în utilizare sunt integrate în instrumentele Borner, cu instrucțiuni clare și specifice pentru fiecare produs. Toate coloranții utilizați în produsele Borner sunt siguri pentru alimente, iar plasticul este liber de BPA.

La sediul fabricii din Niederkail (Renania-Palatinat, Germania), 70 de angajați continuă să proiecteze, să îmbunătățească și să producă produse de înaltă calitate Borner.

boerner-made-in-germany

Toate etapele de producție, de la designul produsului până la fabricație și expediere, au loc intern, asigurându-se că fiecare pas este controlat și monitorizat în ceea ce privește calitatea, cu rezultate optime care mențin reputația Borner la nivel mondial. Ca și companie certificată ISO-9001, Borner s-a concentrat pe inovare, calitate superioară și servicii impecabile pentru clienți încă din anul 1956.

Cu produsele companiei disponibile în peste 50 de țări de pe fiecare continent, misiunea Borner este de a „Schimba viața ta” oferind instrumente rapide și sigure pentru tine și familia ta, pentru a adopta un stil de viață mai sănătos. Rapid, sigur și sănătos: experiența Borner în bucătăria ta!

Produsele Borner sunt complet proiectate, dezvoltate și fabricate în Germania de către echipa noastră de experți din Niederkail. De peste jumătate de secol, tradiția companiei noastre a fost căutarea pasionată a celor mai bune designuri, calitate și ușurință în utilizare pentru clienții noștri. În special în dezvoltarea răzătoarelor noastre V, am atins nivelul de performanță și durabilitate de top, fapt confirmat de mulți experți în prepararea alimentelor. În condiții normale de utilizare corectă, produsele noastre vor rezista zeci de ani.

Cu o rețea internațională densă de parteneri de distribuție, Borner este prezentă în peste cincizeci de țări de pe fiecare continent și promovează conștientizarea importanței unei alimentații sănătoase prin mesajul „Schimbă-ți viața!”. Deoarece cu răzătoarele și răzătoarele originale Borner, viața devine ușoară, rapidă și sănătoasă.