Politica de rambursare și returnare

Rambursare și returnare

Overview

Politica noastră de rambursare și returnare durează 30 de zile. Dacă au trecut 30 de zile de la achiziția dumneavoastră, nu vă putem oferi o rambursare integrală sau o schimbare.

Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

Sunt exceptate de la returnare mai multe tipuri de produse. Bunurile perisabile, cum ar fi alimentele, florile, ziarele sau revistele, nu pot fi returnate. De asemenea, nu acceptăm produse care sunt bunuri intime sau sanitare, materiale periculoase sau lichide și gaze inflamabile.

Alte articole care nu pot fi returnate:

  • Cardurile cadou
  • Produsele software descărcabile
  • Unele produse de îngrijire personală și sănătate

Pentru a finaliza returnarea, avem nevoie de un bon fiscal sau o dovadă de achiziție.

Vă rugăm să nu returnați achiziția înapoi la producător.

Există situații în care se acordă doar rambursări parțiale:

  • Cartea cu semne evidente de utilizare
  • CD, DVD, casetă VHS, software, joc video, casetă audio sau disc de vinil care a fost deschis.
  • Orice produs care nu se află în condiția sa originală, este deteriorat sau are piese lipsă din motive care nu sunt din vina noastră.
  • Orice produs returnat după mai mult de 30 de zile de la livrare.

Refunds

După ce returnarea dumneavoastră este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit produsul returnat. De asemenea, vă vom notifica cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării.

Dacă returnarea dumneavoastră este aprobată, atunci rambursarea va fi procesată, iar o sumă va fi creditată automat pe cardul dumneavoastră de credit sau pe metoda originală de plată, în decursul unui anumit număr de zile.

Late or missing refunds

Dacă încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să verificați din nou contul dumneavoastră bancar.

Apoi, contactați compania emitentă a cardului dumneavoastră de credit, deoarece poate dura ceva timp înainte ca rambursarea să fie postată oficial.

În continuare, contactați banca dumneavoastră. De obicei, există o perioadă de procesare înainte ca o rambursare să fie înregistrată.

În continuare, contactați banca dumneavoastră. De obicei, există o perioadă de procesare înainte ca o rambursare să fie înregistrată.

Sale items

Doar articolele la preț întreg pot fi rambursate. Articolele reduse nu pot fi rambursate.

Exchanges

Înlocuim doar articolele în cazul în care acestea sunt defecte sau deteriorate. Dacă doriți să înlocuiți un articol cu același produs, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa {adresa de e-mail} și să ne returnați produsul la adresa: {adresa fizică}.

Gifts

Dacă articolul a fost marcat ca fiind un cadou la momentul achiziționării și expediat direct către dumneavoastră, veți primi un credit pentru cadou în valoarea returnării. Odată ce articolul returnat este primit, vă va fi trimisă prin poștă o scrisoare de credit pentru cadou.

Dacă articolul nu a fost marcat ca fiind un cadou la momentul achiziționării sau dacă persoana care a oferit cadoul a expediat comanda către ea însăși pentru a vi-l oferi mai târziu, vom returna suma achitată persoanei care a oferit cadoul și aceasta va fi informată despre returnarea produsului.

Shipping returns

Pentru a returna produsul, trebuie să trimiteți produsul la adresa următoare: {adresă fizică}.

Veți fi responsabil pentru plata costurilor de transport pentru returnarea produsului. Costurile de transport nu sunt rambursabile. În cazul în care primiți o rambursare, costul transportului de retur va fi dedus din suma rambursată.

În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru ca produsul schimbat să ajungă la dumneavoastră poate varia.

Dacă returnați articole mai scumpe, puteți lua în considerare utilizarea unui serviciu de transport cu urmărire sau achiziționarea unei asigurări de transport. Nu garantăm că vom primi produsul returnat.

Need help?

Contactați-ne la adresa {email} pentru orice întrebări legate de rambursări și returnări.