Pastele cu sfeclă

Back to Blog
beetrot pasta

Pastele cu sfeclă

Sfecla are un conținut relativ scăzut de calorii și este bogată în vitamine și minerale. Conține acid folic, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina C și beta-caroten, precursorul vitaminei A. Avem o rețetă nouă pentru iubitorii de paste: Paste cu sfeclă!

Ingrediente:
1 pachet de paste
200 ml smântână vegană pentru gătit
3 sfeclă mai mică
3 linguri de suc de lămâie
2-3 căței de usturoi
piper
sare

Preparare:
Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Curăță sfecla, taie-o în bucăți și fierbe-o până se înmoaie. Când sfecla este gata, pasează totul împreună cu smântâna vegană și usturoiul într-un blender. Condimentează cu sare, piper și suc de lămâie.

Toarnă sosul peste pastele scurse și gătite și lasă-le să fiarbă la foc mic până se combină. În funcție de durata gătitului, sosul va fi mai subțire sau mai gros.

Odată ce ești mulțumit de consistența sosului, felul de mâncare este gata!

Au fost folosite următoarele produse: curățătorul combi, tăietorul de fructe și legume V5 Powerline.

Share this post

Back to Blog