Chipsuri de legume cu sos de roșii și sos cheddar

Back to Blog
Vegetable chips with tomato dip and cheddar sauce

Chipsuri de legume cu sos de roșii și sos cheddar

Sunt chipsurile de legume cu adevărat mai sănătoase decât chipsurile obișnuite de cartofi?
Nu. Chipsurile de legume din supermarket sunt de obicei prăjite și, prin urmare, rareori au un conținut mai scăzut de calorii sau grăsimi. Soluția pentru a pregăti chipsuri de legume acasă rapid și ușor este folosind Borner Crispymaker. Cum funcționează? Îți vom arăta în rețeta noastră de azi pentru chipsuri de legume cu sos de roșii și sos cheddar.
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Ingrediente pentru chipsuri:
2 morcovi
2 cartofi
2 sfeclă roșie
2 cartofi dulci
Ingrediente pentru sosul de roșii:
1 roșie
1 cățel de usturoi
1 linguriță de ulei de măsline
½ linguriță de cimbru proaspăt
Sare
piper
Ingrediente pentru sosul de cheddar:
180g cheddar
250ml lapte
2 linguri de unt
2 linguri de făină
1 praf de sare
Preparare:
Spălați bine legumele nedescorțate.
• Apoi tăiați-le în felii subțiri.
• Umpleți Multimakerul cu apă și gheață, puneți legumele tăiate în el și lăsați-le timp de 30 de minute să se evapore amidonul.
• Apoi așezați legumele pe un prosop absorbant și utilizați un alt prosop pentru a șterge umezeala de pe legume.
• Așezați legumele separat pe Crispymaker și puneți-le în cuptorul cu microunde la 700 W timp de 4-4.5 minute.
• Serviți chipsurile cu sos de roșii și/sau sos de cheddar.
Pregătirea sosului de roșii:
• Puneți ulei într-o tigaie și când se încinge, căliți usturoiul.
• În același timp, puteți rade roșiile.
• Când usturoiul devine aurit, adăugați roșiile rase și sare și amestecați bine.
• Completați sosul cu cimbru aromatic.
Pentru a pregăti sosul de cheddar:

Share this post

Back to Blog