Cremă de brânză de casă

Back to Blog
Homemade cream cheese

Cremă de brânză de casă

Pâinea crocantă cu unt de brânză proaspătă, plus castraveți, roșii sau dovlecei. Acesta nu este doar un mic dejun delicios, ci poate fi servit și ca gustare sau cină. Gustul este și mai bun cu brânză făcută în casă. Setul nostru practic de facut brânză te va ajuta cu asta, cu ajutorul căruia poți produce cu ușurință propria varietate de brânză într-un timp foarte scurt!

Ingrediente necesare pentru brânza făcută în casă:

Lapte de vacă, oaie, capră, fără lactoză, soia sau lapte de migdale (nesărat)⠀
Un cuptor cu microunde sau o oală obișnuită⠀
Un coagulant precum suc de lămâie sau oțet⠀
Condimente, ierburi și alte ingrediente pe placul tău
Preparare:

Încălzește laptele, apoi adaugă coagulantul și amestecă bine. Poți folosi un cuptor cu microunde sau o oală obișnuită pentru acest proces.
Toarnă amestecul în Borner Cheesemaker. Dacă dorești să te bucuri de brânza rece, o poți pune la frigider pentru a se întări.
Și gata! Brânza este delicioasă simplă pe pâine. Dar poate fi folosită și ca bază pentru miere și gem, pentru dip-uri, gratinare sau umplutură pentru antipasti.⠀

Sfatul nostru: Brânza vegană preparată cu lapte de soia și rafinată cu ceapă verde 🥛🌱🤤

Share this post

Back to Blog