Pâine cu năut și avocado

Back to Blog

Pâine cu năut și avocado

Amestecul de avocado a fost tăiat cu ajutorul mașinii noastre de feliat legume V6 ExclusiveLine din oțel inoxidabil.

Pâine cu năut și avocado – o delicatesă specială! Pâinea cu avocado simplă vi se pare prea plictisitoare? Atunci avem o rețetă grozavă care va aduce din nou viață în bucătăria voastră! Năutul și avocado sunt pur și simplu o combinație genială pe care trebuie să o încercați!

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 ceapă mică, tocată cubulețe
  • 2 căței de usturoi, pisati
  • 1 conservă de roșii cubulețe
  • 1 lingură de condimente italiene uscate
  • Puțin ardei iute măcinat
  • Sare de mare
  • 2 conserve de năut, scurs și clătit
  • 4-5 linguri pline de brânză ricotta vegetarienă
  • O mână de pătrunjel
  • Felii de pâine + avocado

Preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 180°C.
  2. Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, la foc mediu. Adăugați ceapa și usturoiul și căliți timp de aproximativ 5 minute, amestecând frecvent. Adăugați roșiile din conservă, condimentele italiene uscate, ardeiul iute și sarea.
  3. Reduceti căldura și amestecați frecvent până se formează un sos gros, aproximativ 10 minute.
  4. Când sosul este gata, adăugați năutul spălat și uscat. Puneți totul într-un vas termorezistent și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 25 de minute. Apoi adăugați ricotta și reintroduceți în cuptor pentru încă 5 minute, pentru a coace totul în mod uniform.
  5. Luați o felie de pâine, puneți un strat frumos de amestec de năut, feliați avocado-ul și puneți-l și pe pâine. Presărați cu sare de mare, piper negru, pătrunjel și pudră de ardei iute, apoi savurați!

Share this post

Back to Blog