Noodles de sfeclă roșie cu iaurt vegan – o simplă mâncare vegetariană fără gluten care poate fi pregătită în 20 de minute!
Pentru a face noodles-ul, am folosit Multi Peeler-ul nostru.
Ingrediente:
1 lingură de ulei de măsline
1 praz
2 căței de usturoi
2 tuberculi de sfeclă roșie
¼ cană de apă
2-3 linguri de iaurt vegan
1 lingură de mărar proaspăt
Sare
Piper
Preparare:
Taiați sfecla roșie în fâșii de noodles folosind lama tip Y a Multi Peeler-ului.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Adăugați prazul, usturoiul și noodles-urile de sfeclă roșie. Căliți timp de 3-4 minute până când prazul și usturoiul devin aurii și parfumate.
Adăugați apa și fierbeți timp de 5-6 minute până când noodles-urile devin moi și apa s-a evaporat.
Apoi amestecați iaurtul și mărarul proaspăt. Condimentați după gust cu sare și piper.