Noodles de sfeclă roșie cu iaurt vegan

Back to Blog

Noodles de sfeclă roșie cu iaurt vegan

Noodles de sfeclă roșie cu iaurt vegan – o simplă mâncare vegetariană fără gluten care poate fi pregătită în 20 de minute!

Pentru a face noodles-ul, am folosit Multi Peeler-ul nostru.
Ingrediente:
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 praz
  • 2 căței de usturoi
  • 2 tuberculi de sfeclă roșie
  • ¼ cană de apă
  • 2-3 linguri de iaurt vegan
  • 1 lingură de mărar proaspăt
  • Sare
  • Piper

 

Preparare:

Taiați sfecla roșie în fâșii de noodles folosind lama tip Y a Multi Peeler-ului.

Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Adăugați prazul, usturoiul și noodles-urile de sfeclă roșie. Căliți timp de 3-4 minute până când prazul și usturoiul devin aurii și parfumate.

Adăugați apa și fierbeți timp de 5-6 minute până când noodles-urile devin moi și apa s-a evaporat.

Apoi amestecați iaurtul și mărarul proaspăt. Condimentați după gust cu sare și piper.

Share this post

Back to Blog