Roșii umplute

Back to Blog
Stuffed Tomatoes

Roșii umplute

Avem o rețetă nouă, sănătoasă și super delicioasă pentru tine! Ai făcut vreodată roșii umplute? Dacă nu, acum este momentul!

Ingrediente:
5-6 roșii medii
300g ciuperci pleurotus
60g couscous
1 ceapă
2 morcovi
2-3 căței de usturoi
50g brânză (opțional brânză vegană)
ulei de măsline
Sare
piper
Pătrunjel

Preparare:
Spală roșiile și îndepărtează partea din jurul codiței. Golește cu grijă interiorul. Taie ceapa și ciupercile pleurotus în cuburi mai mici. Rade fin morcovii și zdrobește usturoiul. Adaugă ulei de măsline într-o tigaie mai adâncă și călește ceapa și morcovii la foc mediu-mare, apoi adaugă usturoiul și ciupercile și călește împreună timp de aproximativ 10 minute. În final, adaugă couscousul prefiert, doar suficient pentru a combina totul. Umple apoi roșiile cu amestecul obținut.
Tapetează o tavă de copt cu hârtie de copt, așază roșiile umplute pe deasupra și toarnă brânza peste fiecare roșie. Coace la cuptor timp de aproximativ 20 de minute la 180°C.

Share this post

Back to Blog